top of page
Opinnot

KAMK on suunnannäyttäjä Esports Business -koulutuksessa. Meillä opiskelevat alan huiput!

Katso myös muut englanninkieliset koulutuksemme International Business, Tourism, Sports and Leisure Management. Yhteisömme on todella kansainvälinen ja koulutukset tekevät paljon yhteistyötä.

Opinnot

Tradenomi, Esports business

 

Onko pelaaminen ollut aina sinulle lastenleikkiä? Elätkö pelataksesi, pelaatko elääksesi? Haluaisitko oman näppäimistösi ja hiiresi taiturimaisen hallinnan jälkeen hallita toisten näppäimistöjä ja hiiriä? Tahdotko siirtyä seuraavalle tasolle ja järjestää erilaisia elektronisen urheilun yhteisöllisiä suurtapahtumia tai olla mukana toteuttamassa eurheilun lajikehitystä bisneksen kiilto pelisilmässä?

Esports Business - tutkinto valmistaa sinut tapahtumanjärjestäjäksi, valmentajaksi tai markkinointiguruksi suunnittelemiesi opintojen perusteella. Koulutus on kokonaan englanninkielinen.


Oletko sinä seuraava KAMKin #peliliikkeidenvetäjä?

KAMKin harjoitusareenoilta saat käyttöösi arsenaalin käytännön taitoja, joiden avulla sinun on mahdollista työllistää itsesi eurheilualan huipputulosta tekevänä bisnesammattilaisena.

YKSI KOULUTUS - PALJASTAA MONTA SCENEÄ

Mahdollisuuksia

Elektroniseksi urheiluksi kutsuttu tietokonepelaamisen kilpalaji on noussut nopeasti suunnattomaan suosioon, ja sen lukemattomat bisnesmahdollisuudet on tunnistettu ja tunnustettu globaalilla tasolla suuryritystenkin toimesta. Kajaanin ammattikorkeakoulun esports business -opinnot valmentavat juuri sinut operoimaan noilla tulevaisuuden räjähdysmäisillä bisnespelikentillä. Perusopinnoissa luodaan tarkka kuva liiketoiminnan perusprosesseista, kun taas syventävät ammattiopinnot tähtäävät itse elektronisen urheilun sidosryhmien toimintaan muun muassa kulttuurin, yhteisön, markkinoinnin ja strategian näkökulmasta.

 

Koulutus antaa sinulle valmiudet toimia erilaisissa kansainvälisen - ja kotimaisen liiketoiminnan suunnittelu- ja kehittämistehtävissä, ja se kasvattaa kykyjäsi suoriutua mestarillisesti elektronisen urheilun energisessä ja tehokkaassa liiketoimintaympäristössä. Yrittäjäksi ryhtymiseen kannustetaan katsomosta käsin monin eri tavoin, ja omaa yritystoimintaa on mahdollista harjoittaa oppimisyrityksen puitteissa jo opiskeluaikana.

KAMK toimii tiimimäisen tiiviissä yhteistyössä alueen julkisen ja yksityisen sektorin työelämäkumppaneiden kanssa, ja kotimaisten tiiminjäsenten lisäksi teemme yhteistyötä myös valittujen kansainvälisten kumppanien kanssa, mikä mahdollistaa monipuoliset ja ammattitaitoa edistävät harjoittelujaksot ulkomailla. Olipa tavoitteenasi elektronisen urheilun huipputapahtumien järjestäminen tai lajin jalostus sen ansaitsemaan valioluokkaan, KAMK vie sinut keskelle kiihkeimpiä kisa-areenoita.

Tarinat

Tarinat

Janus_Pitkänen.jpg
veronika naama.png
Jani Latvala.jpg

Janus

KAMKin esports koulutuskoordinaattori Janus  kertoo opiskelumahdollisuuksista.

Veronika

Kuinka kansainvälinen opiskelija suhtautuu KAMKin Esports-opintoihin? Veronika kertoo opiskelusta Suomessa.

Jani

Mitä muuta liittyykään eurheiluun kuin pelkkää pelaamista? Voiko siitä tehdä itselleen ammatin? KAMK opiskelija Jani kertoo asiasta videolla.

Kajaani

Edullista asua ja elää, joten rahaa jää enemmän käytettäväksi paljon olennaisempiin asioihin. Lyhyet ja vaivattomat kulkuyhteydet – fillarilla pyyhällät niin kouluun, töihin, terassille kuin lentoasemallekin. Vireä 40 000 ihmisen keskus, josta löytyy kaikki elintärkeä, ja ennen kaikkea kiihkeänä sykkivä yöelämä!

 

Meiltä työllistytään huippuyrityksiin ympäri Suomen.
Opiskelijoistamme yli 80% tulee muualta kuin Kainuusta. Olemme Suomen räiskyvä keskipiste, jossa sinusta pidetään huolta. Sinä päätät tulevaisuudestasi eikä äitisi, mutta tulevaisuudessa äitisikin on ylpeä!

KAMK on virallisesti valittu 2019 Suomen parhaaksi
ammattikorkeakouluksi (OKM 5/2019). Meiltä löydät Suomen ainoan opiskelijakäytössä olevan supertietokoneen. KAMKin kautta matkataan vaihtoon yli 90 eri maahan.
Varaa oma paikkasi elämäsi matkalle!

Projektit

Projektit

ecsi logo.PNG.png
bootcamphuoneen_koneet.png
testing.PNG.png

Esports Centers & Social Inclusion

Pitäisikö meidän pitää e-urheilua urheiluna? Mitä taitoja pelaajat tunnustavat? Mitä uusia ammatteja syntyy? Onko riski riippuvuuteen? Kuinka ankkuroida videopelikäytännöt alueilla? Voimmeko sovittaa koulutuksen, etiikan ja sosiaalisen osallisuuden yhteen sähköisen urheilun kanssa? 

Esports Center projekti

Eurheilukeskuksen projekti on KAMKin ja Vuokatti-Rukan urheiluakatemian välinen yhteisyritys, joka kehittää, toteuttaa ja perustaa ylemmän perusasteen ja keskiasteen koulutuksen urheiluareenan akatemian.

Esports testaus ja suorituskyvyn mittaus

KAMKin Play Top Frag tarjoaa testisarjan, jonka tarkoituksena on auttaa arvioimaan pelaajien taitoja. Testit sisältävät silmän ja käden koordinaation, havainnot, tarkkuuden, nopeuden ja ympäristön tunteen yhdessä kattavassa paketissa ja tarjoavat yksityiskohtaisen raportin suorituksesta. 

Galleria

Galleria
Työllisyys

Meidän opiskelijamme työskentelevät muun muassa seuraavissa yrityksissä

600px-ENCE_eSports.png

Meiltä työllistytään hyviin työpaikkoihin ja meiltä valmistuneita arvostetaan työelämässä. 

bottom of page