top of page

International Business

Onko tähtäimessäsi kansainvälinen ura? Valitse englanninkielinen tradenomikoulutus, International Business, kun tavoitteenasi on menestyä monikulttuurisessa työympäristössä, jossa päivittäisenä työkielenäsi on englanti. Yhteistyökorkeakoulumme maailmalla tarjoavat sinulle mahdollisuuden syventää osaamistasi liiketalouden eri osa-alueilla. Joustava koulutus mahdollistaa henkilökohtaisen opiskelupolun ja valmistumisen omassa aikataulussasi. Koulutus tekee tiivistä yhteistyötä Esports Business -koulutuksen kanssa, joten perehtyminen elektronisen urheilun kiehtovaan maailmaan voi olla yksi urapoluistasi. 

KAMKissa englanninkieliset koulutukset sijoittuvat Business-osaamisalueelle, ja tiivis yhteistyö koulutusten välillä antaakin sinulle mahdollisuuden valita opintoja myös Tourism- ja Sports and Leisure Management -koulutuksista. 

Lue koulutuksen tarkempi esittely englanninkielisiltä sivuiltamme.

#bisneskurssiraketti

#Businessstudies

Simone_edited.jpg

Simone

Opiskelu KAMKissa on käytännöläheistä ja projektit ovat arkipäivää. Saksalainen Simone kertoo millaisia eväitä lukuvuoden mittainen vaihto KAMKissa antoi hänelle.

Ho Hoan.png

Ho Hoan

Suomalainen korkeakoulutus on maailmalla korkealle arvostettua. Vietnamilainen Ho Hoan suoritti tutkinnon KAMKissa, palasi tutkinnon jälkeen kotimaahansa ja on nyt menestynyt yrittäjä.

Meiltä työllistytään mm. näihin yrityksiin

aditro.png
9dd55d23a99d410d82d704442804b496.jpg
OP.png
hermat IT.png
kainuun sote.png

Meiltä työllistytään hyviin työpaikkoihin ja meiltä valmistuneita arvostetaan työelämässä. 

bottom of page