Liikunnanohjaajaksi piikkipaikalla!

Hyvinvointi, Kansainvälisyys, teknologia ja Vuokatti. 

Business, luonto ja valmennus. 

Onko joku näistä osa sinun ammatillista menestystarinaasi?

Opinnot

Liikunnanohjaaja

Mietitkö seuraavaa liikettäsi? Vai teetkö sen lennosta? Ovatko liikunta ja terveys lähellä sydäntäsi? Nautitko itse niiden tuomasta fyysisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnista niin paljon, että haluat liikuttaa muitakin? Tahdotko tehdä ihmiskehon liikkeistä taidetta, keskittää liikkeesi talouden juoksuttamiseen, opastaa terveellisen ravinnon metsästyksessä tai ohjata asiakkaita mestarimaisesti kohti heidän liikunnallisia ja elämänmuutoksellisia tavoitteitaan? Oletko sinä seuraava KAMKin #tulevaisuudenliikuttaja?

 
 

YKSI KOULUTUS - MONTA RATAA

Miltä kuulostaisi viedä oma osaamisesi tasolle, jolla saat hiottua omasta intohimostasi timantin? Liikunnanohjaajakoulutuksessa Kajaanissa se on mahdollista! Tulet oppimaan tulevaisuuden työkalujen käyttöä liikunta-alalla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että osaat hyödyntää digitaalisuutta uudella tavalla liikunnan ja hyvinvoinnin edistämisessä.  

Liikunta-alan rautaisena ammattilaisena osaat antaa myös arvoa tutkimustiedolle ja osaat perustella valintoja ja ratkaisuja niihin peilaten. Erotut osaamisellasi muista alan toimijoista! 

 

Ensimmäisen vuoden aikana otat opinnoissa haltuusi liikunta-alan perusasioita, mutta sen jälkeen pääset jo harjoittelemaan ja kokeilemaan oppimiasi asioita oikeiden asiakkaiden kanssa, oikeissa työelämäprojekteissa.  Esimerkiksi vuoden 2021 Euroopan Nuorten Talviolympiafestivaalit (EYOF) järjestetään Vuokatissa ja pääset näin testaamaan teoriatietoa heti käytännössä urheilun huipputapahtumassa!. Oppimistasi tukevat mahtavat, samanhenkiset ja kannustavat opiskelijatiimit sekä opettajat, jotka paitsi opettavat -myös valmentavat ja sparraavat sinua. 

Sinua ei puristeta samaan muottiin kaikkien muiden opiskelijoiden kanssa! Pystyt joustavasti hyväksilukemaan aikaisempaa osaamistasi tai hyödyntää muiden korkeakoulujen opintotarjontaa. On tavoitteesi sitten toimia personal trainerina, hyvinvointivalmentajana, lasten ja nuorten liikuttajana, Esport/exergaming -saralla, liikuntamatkailualalla tai yrittäjänä... me räätälöimme sinulle oman opintopolkusi -sinun tulevaisuuden tavoitteittesi suuntaisesti tietenkin. Tämä on sinun ponnahduslautasi juuri siihen työtehtävään, johon sinä tähtäät! 

Tähtäätkö kenties kansainväliselle työuralle? Älä jätä tilaisuutta, jossa sinulla on mahdollisuus kokeilla siipiäsi melkeinpä missä päin maailmaa tahansa! Kamk tajoaa sinulle maan parhaat vaihtomahdollisuudet ulkomailla. Ja tätä mahdollisuutta opiskelijat todellakin hyödyntävät! Singapore, Japani, USA, Kanada... Mikä on sinun unelmakohteesi? 

Mikä sinua odottaa opiskelun jälkeen? Liikunnanohjaaja (AMK) -tutkinto tietenkin! Ja tämä tutkinto ei ole mikä tahansa paperi. Se on sinun pääsylippusi liikunta-alan asiantuntijatehtäviin, esimerkiksi erilaisiin koulutus-, suunnittelu- ja kehittämistehtäviin. Oletko valmis antamaan oman panoksesi unelma-alalla liikunnan parissa? Olet lämpimästi tervetullut opiskelemaan meille.    

Tarinat

 

Maaret

Millaista ryhmähenkeä ja opiskelijatoimintaa harjoitetaan KAMKissa? Liikunnan opiskelija Maaret kertoo kokemuksistaan.

Niiki

Miten työelämään siirtyminen  onnistuu opintojen jälkeen KAMKista? Personal trainer Niiki Liikuntakeskus Terveeltä kertoo oman tarinansa.

Kari

Millaiset opiskeluympäristöt liikuntapuolelta löytyy KAMKista? Entä mihin liikunnalliseen ammattiin voit valmistua? Liikunnan lehtori Kari valaisee asiaa.

Henna

Kajaanin AMK:n alumni Henna  kertoo liikunnan ihanuudesta ja työllistymisestä opintojen jälkeen.

Essi

KAMKissa liikunnanohjaajaksi opiskeleva Essi kertoo millaisia projekteja pääsee toteuttamaan opiskelun yhteydessä KAMK:illa.

Miko

Millaisia liikuntamahdollisuuksia KAMK ja sen ympäristö tarjoavat? Liikunnan opiskelija Miko valaisee asiaa.

Kajaani

Edullista asua ja elää, joten rahaa jää enemmän käytettäväksi paljon olennaisempiin asioihin. Lyhyet ja vaivattomat kulkuyhteydet – fillarilla pyyhällät niin kouluun, töihin, terassille kuin lentoasemallekin. Vireä 40 000 ihmisen keskus, josta löytyy kaikki elintärkeä, ja ennen kaikkea kiihkeänä sykkivä yöelämä! Ja Vuokatti, tuo ymprärivuotinen liikkujan paratiisi, sijaitsee vain kivenheiton päässä Kajaanin sykkeestä.

 

Meiltä työllistytään huippuyrityksiin ympäri Suomen. Opiskelijoistamme yli 80% tulee muualta kuin Kainuusta. Olemme Suomen räiskyvä keskipiste, jossa sinusta pidetään huolta. Sinä päätät tulevaisuudestasi eikä äitisi, mutta tulevaisuudessa äitisikin on ylpeä!

KAMK on virallisesti valittu 2019 Suomen parhaaksi ammattikorkeakouluksi (OKM 5/2019). Meiltä löydät Suomen ainoan opiskelijakäytössä olevan supertietokoneen. KAMKin kautta matkataan vaihtoon yli 90 eri maahan. Varaa oma paikkasi elämäsi matkalle!

Projektit

 

Liikunnanohjaajaksi Piikkipaikalla

Elämyksellisiä aktiviteetteja ja kehittämistoimintaa opiskelijoiden tuottamana

Meiltä työllistytään mm. näihin yrityksiin

 
ukkohalllogo.png
osuuskauppa maakunta.jpg

 

Meiltä työllistytään hyviin työpaikkoihin ja meiltä valmistuneita arvostetaan työelämässä. 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Kajaanin ammattikorkeakoulu

PL 52, Ketunpolku 1 
87101 KAJAANI 
Tel. +358 8 618 991 
kajaanin.amk@kamk.fi