top of page
Herokuva2.jpg

CHECK IN

Matkasi alkaa täältä.

Opinnot

Opinnot

Lentoemo.jpg
#elamystentekijaksi1_valkoinen-01.png

Restonomin korkeakoulututkinto

Tervetuloa 3,5 vuoden matkalle Elämysten tekijäksi!

Matkan tarjoaa Kajaanin ammattikorkeakoulu. Kohteenamme on eksoottinen ja monipuolinen Kainuu, jossa voitte nauttia monipuolisesta ja laadukkaasta paikallis- ja opetuskulttuurista.

Arvioitu laskeutumisaikamme on 19.12.2025.

Mukavaa matkaa.

Trevlig resa.

Kohdetietoa
#elamystentekijaksi1_petrooli-01.png
Kohdetietoa

Kajaanin ammattikorkeakoulu vie sinut Kainuun luontoon, tapahtumiin ja kainuulaisuuden sydämeen. Restonomin värikkääseen opintokokonaisuuteen kuuluu tapahtumatuotantoa, halutessasi arktista luontoa ja liikuntaa sekä keskeisenä osana kukoistava matkailu-, majoitus- ja ravitsemisliiketoiminta. Matkallasi pääset tutkimaan muun muassa matkailun vivahteikkaita trendejä ja ilmiöitä. Omien kiinnostustesi mukaisten työharjoitteluiden ja Kainuun jylhissä luonnonmaisemissa järjestettävien tapahtumien kautta luot suoraan näköalapaikalta katsauksen käytännön matkailuympäristötoimintaan. Kajaani-Oulujärvi, Vuokatti, Ukkohalla, Paljakka, Wild Taiga, ja koko Arctic Lakeland ovat matkallamme koko ajan läsnä.

Restonomikoulutuksemme antaa kattavat valmiudet myös vastuulliseen matkailuyrittäjyyteen. Matkasi jälkeen omaat vahvan asiantuntijuuden työskennelläksesi erilaisissa matkailualan tehtävissä, ja sinusta on kehittynyt monialaiseen yhteistyöhön kykenevä matkailuliiketoiminnan täysiverinen polunraivaaja. Olipa haaveenasi puhtaasti hyvinvoiva tulevaisuus tai eettisillä ja ekologisilla matkailuelämyksillä varustettu huippubisnes, KAMK antaa sinulle parhaat elämän matkaeväät.

Tarinat

Tarinat
Olli Kähkönen.jpg

Olli

Mitä eväitä opiskelu KAMKissa antaa yrittäjyyteen? Pakohuoneyrittäjä Olli avaa yrityksensä alkuhistoriaa. 

hiker-1149898_1920.jpg
Faktaa Kajaanista

Edullista asua ja elää, joten rahaa jää enemmän käytettäväksi paljon olennaisempiin asioihin. Lyhyet ja vaivattomat kulkuyhteydet – fillarilla pyyhällät niin kouluun, töihin, terassille kuin lentoasemallekin.

 

Meiltä työllistytään huippuyrityksiin ympäri Suomen.
Opiskelijoistamme yli 80% tulee muualta kuin Kainuusta. Olemme Suomen räiskyvä keskipiste, jossa sinusta pidetään huolta.

KAMK on virallisesti valittu 2019 Suomen parhaaksi
ammattikorkeakouluksi (OKM 5/2019). Meiltä löydät Suomen ainoan opiskelijakäytössä olevan supertietokoneen. KAMKin kautta matkataan vaihtoon yli 90 eri maahan.


Varaa oma paikkasi elämäsi matkalle!

Kajaani
Työllisyys

Meiltä työllistytään mm. näihin yrityksiin

aateli_logo_footer.png
scandic-logo.png
HC katinkulta.png
paljakka-finland-logo-black.png
vuokatti safaris.png
ukkohalllogo.png
osuuskauppa maakunta.jpg
9dd55d23a99d410d82d704442804b496.jpg

Meiltä työllistytään hyviin työpaikkoihin ja meiltä valmistuneita arvostetaan työelämässä. 

bottom of page