Opinnot

Restonomin korkeakoulututkinto

Mitä sinulle tulee mieleen sanasta restonomi? Hotellin aula? Check! Baaritiski? Check! Keittiö? Check! Arktisen huskysafarin matkaopas? Double check! Himoittujen matkailutuotteiden suunnittelija? Triple check! Huippusuositun kulttuuritapahtuman pääkoordinaattori? Ultimate check!

 

Onko intohimonasi matkailu? Tahdotko luoda elämyksillä menestyksekästä liiketoimintaa?

 

Oletko sinä seuraava KAMKin #elämysmatkantekijä?

 

YKSI KOULUTUS - MONTA MAHDOLLISUUTTA

Matkailu puhuttaa ihmisiä enemmän kuin koskaan, sillä siihen liittyvät universaalit asenteet ovat suuren murroksen rajalla. Kajaanin ammattikorkeakoulun restonomiopinnot vievät sinut Kainuun luontoon, tapahtumiin ja kainuulaisuuden sydämeen. Värikkääseen opintokokonaisuuteen kuuluu tapahtumatuotantoa, halutessasi arktista luontoa ja liikuntaa sekä keskeisenä osana kukoistava matkailu-, majoitus- ja ravitsemisliiketoiminta. Opinnoissasi pääset tutkimaan muun muassa matkailun vivahteikkaita trendejä ja ilmiöitä. Omien kiinnostustesi mukaisten työharjoitteluiden ja Kainuun jylhissä luonnonmaisemissa järjestettävien tapahtumien kautta luot suoraan näköalapaikalta katsauksen käytännön matkailuympäristötoimintaan. Kajaani-Oulujärvi, Vuokatti, Ukkohalla, Paljakka, Wild Taiga, ja koko Arctic Lakeland ovat opetuksessamme koko ajan läsnä.

Restonomikoulutuksemme antaa kattavat valmiudet myös vastuulliseen matkailuyrittäjyyteen. Valmistuttuasi KAMKilta omaat vahvan asiantuntijuuden työskennelläksesi erilaisissa matkailualan tehtävissä, ja sinusta on kehittynyt monialaiseen yhteistyöhön kykenevä matkailuliiketoiminnan täysiverinen polunraivaaja. Olipa haaveenasi puhtaasti hyvinvoiva tulevaisuus tai eettisillä ja ekologisilla matkailuelämyksillä varustettu huippubisnes, KAMK antaa sinulle parhaat elämän matkaeväät.

Tarinat

 

Olli

Mitä eväitä opiskelu KAMKissa antaa yrittäjyyteen? Pakohuoneyrittäjä Olli avaa yrityksensä alkuhistoriaa. 

Kajaani

Edullista asua ja elää, joten rahaa jää enemmän käytettäväksi paljon olennaisempiin asioihin. Lyhyet ja vaivattomat kulkuyhteydet – fillarilla pyyhällät niin kouluun, töihin, terassille kuin lentoasemallekin.
Vireä 40 000 ihmisen keskus, josta löytyy kaikki elintärkeä, ja ennen kaikkea kiihkeänä sykkivä yöelämä!

 

Meiltä työllistytään huippuyrityksiin ympäri Suomen.
Opiskelijoistamme yli 80 % tulee muualta kuin Kainuusta. Olemme Suomen räiskyvä keskipiste, jossa sinusta pidetään huolta. Sinä päätät tulevaisuudestasi eikä äitisi, mutta tulevaisuudessa äitisikin on ylpeä!

KAMK on virallisesti valittu 2019 Suomen parhaaksi
ammattikorkeakouluksi (OKM 5/2019). Meiltä löydät Suomen ainoan opiskelijakäytössä olevan supertietokoneen. KAMKin kautta matkataan vaihtoon yli 90 eri maahan.
Varaa oma paikkasi elämäsi matkalle!

 

Projektit

 

Meiltä työllistytään mm. näihin yrityksiin

aateli_logo_footer.png
scandic-logo.png
HC katinkulta.png
vuokatti safaris.png
ukkohalllogo.png
osuuskauppa maakunta.jpg
9dd55d23a99d410d82d704442804b496.jpg

Meiltä työllistytään hyviin työpaikkoihin ja meiltä valmistuneita arvostetaan työelämässä. 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Kajaanin ammattikorkeakoulu

PL 52, Ketunpolku 1 
87101 KAJAANI 
Tel. +358 8 618 991 
kajaanin.amk@kamk.fi