Fairnation

Mikä on Fairnation?

Olemme ryhmä rehellisiä liikunnanohjaaja opiskelijoita monipuolisella lajiosaamisella. Meidän vahvuuksiin kuuluvat positiivinen elämän asenne,  joustavuus ja tulemme toimeen kaikkien ihmisten kanssa. Urheilemme itsekkin todella paljon, joten olemme todella motivoituneita ohjaamaan myös teitä liikkuvan elämäntavan pariin. Tulemme aivan varmasti hyvin juttuun kanssasi ja saamme toteutettua jokaiselle henkilökohtaiset liikunta- ja ravitsemus ohjeet. Meidän kanssamme pääset haluamiisi tavoitteisiin täysin mutkattomasti.

Fairnation team picture (Santeri Erola puuttuu tästä kuvasta)

Perttu Hautalampi


Olen 21-vuotias todella energinen ja kunnianhimoinen tapaus. Kokemusta tavoitteellisesta kuntosaliharjoittelusta ja muusta siihen liittyvästä on n. 6 vuotta. Tiedän paljon myös hyvinvoinnista ja ravitsemuksesta. Pystyn toteuttamaan treeni- ja ruokavalio ohjelmat sinulle lähtötasostasi riippumatta. Voin auttaa sinua kasvattamaan lihasmassaa, pudottamaan painoa tai auttaa muussa liikkumiseen sekä syömiseen liittyvissä ongelmissa. Tehdään yhdessä tavoitteistasi totta!

Ville-Petteri Peittola

Olen 21-vuotias liikunnanohjaajaopiskelija Kajaanista. Vahvuuksiini kuuluu monipuolinen lajituntemus. Olen harrastanut hiihtoa, pesäpalloa, golfia ja jääkiekko sekä osaamista löytyy kattavasti eri pallopelien osalta. Osaamista löytyy monipuolisesti eri lajeista ja eri ominaisuuksien kehittämisestä.

Noora Koponen


Olen 21-vuotias oma-aloitteinen, liikunnallinen ja sosiaalinen liikunnanohjaajaopiskelija. Olen harrastanut uintia 10 vuotta ja lisäksi olen tehnyt lajin parissa valmennushommia sekä lapsille että aikuisille. Minulla on lisäksi uimaopettajakoulutus ja olen tehnyt uimaopettajan hommia monta vuotta. Olen myös käynyt kahvakuulakoulutuksen ja ryhmäliikuntakoulutuksen. Kuntosaliharjoittelu on ollut itselläni useita vuosia mukana ja olen myös pitänyt kuntosaliohjauksia. Ota siis yhteyttä, jos tarvitset apua uintitekniikoiden opettelussa, kuntosaliharjoittelussa tai, jos tarvitsen ryhmäliikuntaohjaajaa.

Tatu Mäki

Olen 20-vuotias liikunnanohjaajaopiskelija. Liikunta on ollut minulle elämäntapa pienestä pitäen. Eritsyisosaamisalue minulla on palloilu, josta vielä erityisesti jalkapallo. Toivon pääseväni tekemään töitä lasten ja nuorten kanssa.

Santeri Erola

Olen 23-vuotias liikunnanohjaajaopiskelija Vuokatista. Lajitaustaa minulla löytyy moottoriurheilusta ja maastohiihdosta. Olen harrastanut maastohiihtoa 15 vuoden ajan. Vahvuusalueeni löytyvätkin kestävyysharjoittelun parista. Työskentelen maastohiihtovalmentajana Vuokatti-Ruka urheiluakatemiassa. Maastohiihto on yhdistelmä kestävyyttä, nopeutta, voimaa ja taitoa. Nämä näkökulmat antavat minulle laajat työkalut ominaisuuksien kehittämiseen. Taustaltani löytyvät vielä hierojan ammattitutkinto ja maastohiihdon 1-tason valmentajakoulutus.

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Kajaanin ammattikorkeakoulu

PL 52, Ketunpolku 1 
87101 KAJAANI 
Tel. +358 8 618 991 
kajaanin.amk@kamk.fi