Harjoittelua voi myös soveltaa


Olen siis tällä hetkellä tekemässä ensimmäistä työharjoitteluani Myötätuulessa. Myötätuuli oli minulle hyvä ratkaisu, koska vähäisen ohjaustaustan vuoksi halusin matalan kynnyksen harjoittelupaikan. Myötätuuli on juuri tällainen. Olen saanut hyvissä ryhmissä opetella omaa ohjaustani sekä oppia uusista välineistä, erilaisista harjoittelumuodoista sekä soveltamisesta virheitä pelkäämättä.

Oma taustani on vahvasti palloilulajeissa. Olen pelannut yli kymmenen vuotta, sekä lentopalloa että pesäpalloa. Jonkun verran näistä lajeista on myös valmennustaustaa. Olen kuitenkin aina ollut kiinnostunut monipuolisesti eri lajeista ja kokeillut siis vähän kaikkea. Koulun aikana olen kiinnostunut myös musiikkiliikunnasta ja rohkaistunut monipuolisena ohjaajana.

Harjoitteluni on myös ollut hieman erilainen, sillä tapaturman vuoksi olen joutunut olemaan sairaslomalla ja tekemään töitä soveltamalla. Olen kuitenkin saanut vetää erilaisia senioriryhmiä ja oppia niiden kautta. On ollut mahtavaa, että työharjoittelua on voitu soveltaa minulle sopivaksi ja olen saanut hakemaani kokemusta ja uusia työtehtäviä.

Vastuualueeni on ollut työikäiset sekä tyky-toiminta. Valitettavasti tyky-iltapäiviä ei ole tullut montaa harjoittelun aikana. Olen kuitenkin monissa tapahtumissa mukana, kuten MLL- ja Pyörällä kouluun -tapahtumat. Otin myös Kajaanissa tutun tapahtuman, Vartti Maratonin, haltuuni ja olen tällä hetkellä tapahtuman projektipäällikkö. Saan tästä varmasti paljon kokemusta ja opin paljon uutta projektien järjestämisestä.

Myötätuulen ilmapiiri on loistava ympäristö niin työskennellä kuin asioida, tule siis rohkeasti käymään!

– Terveisin Sarppe

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Kajaanin ammattikorkeakoulu

PL 52, Ketunpolku 1 
87101 KAJAANI 
Tel. +358 8 618 991 
kajaanin.amk@kamk.fi