Iltajytinät 2018

Olemme neljä kolmannen vuoden restonomiopiskelijaa ja osana hyvinvointimoduulin opintojamme järjestimme ammattiliitto JYTYlle suunnatun Iltajytinät hyvinvointi-illan. Iltajytinät on tapahtuma, joka on järjestetty ainakin jo vuodesta 2013 asti ja tänä vuonna ajankohdaksi valikoitui 7.11. klo 17-20.

Projekti lähti liikkeelle 3.9, kun kaikki moduulin opiskelijat valitsivat itselleen projektit, joita lähtevät työstämään. Tämän jälkeen oli ensin otettava selvää, että mikä ihme JYTY ylipäänsä on. Selvisi, että se on julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto, jonka keskeisiä ammattialoja on sihteeri- ja hallintotyö, nuoriso- ja järjestötyö, sosiaaliala, kirjastoala ja koulunkäynnin ohjaajat. Meidän oli myös selvitettävä, mitä aiempien vuosien Jytinöissä on tehty ja mitä asiakkaat ovat niistä pitäneet.

Aloimme työstää ohjelmaamme, kun olimme saaneet selville vähän taustatietoa edellisten vuosien tapahtumista. Lopullisen ohjelman rakenne olikin:

Ilta alkoi tervetulotoivotuksella ja alkushotilla, joka oli kuitenkin osalle alkushokki sen voimakkuuden takia. Tämän jälkeen kaikille oli yhteinen alkulämmittely ASAHIa mukaillen.

Alkulämmittelyn jälkeen asiakkaat jakautuivat lajikokeiluihin Joogaa tai Taijia mukaillen. Jokainen heistä oli ilmoittautumisvaiheessa etukäteen valinnut, että kumpaa menevät testaamaan. Loppujen lopuksi taijissa oli yksi asiakas (joka piti tunnista), kaksi projektiryhmän jäsentä ja yksi opettaja. Kaikki muut olivatkin joogaamassa. Jooga oli ilmeisesti ollut joidenkin mielestä liian haastava, mutta osa taas piti siitä.

Lajikokeiluiden jälkeen asiakkaat pääsivät nauttimaan Ruoka matkailussa-moduulin opiskelijoiden valmistamaa iltapalaa, joka oli menestys. Opiskelijat olivat saaneet paljon kiitosta jo paikan päällä, kuten myös jälkikäteen. Totesimmekin, että toisen projektiryhmän ottaminen osaksi omaamme, oli erityisen hyvä idea.

Ennen loppurentoutusta kaikilla oli vielä aikaa päästä tutustumaan ja testaamaan älysalin laitteita, ja vastoin odotuksiamme, jokainen osallistuja innostui siitä hyvin paljon. Pääsimmekin testaamaan ensimmäisenä maailmassa aivan pränikkää Lite step-pelin kokonaisversiota ja salin uusia 4Active-mattoja. Olimme myös tuoneet saliin muutamia High Rollereita testattavaksi.

Ilta päättyi kaikkien yhteiseen loppurentoutukseen, jonka jälkeen kaikki lähtivät hymyillen ja kiitellen kotiin.

Kokonaisuudessa tapahtuma oli erittäin onnistunut ja voimme tulevaisuudessakin suositella tapahtumaa tulevaisuuden projektiryhmille.

– Projektitiimi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Kajaanin ammattikorkeakoulu

PL 52, Ketunpolku 1 
87101 KAJAANI 
Tel. +358 8 618 991 
kajaanin.amk@kamk.fi