KAMK Sports nyt myös blogissa!


Mikä on KAMK Sports?

Uutta tietoa tai vanhan kertausta – KAMK Sports on kahden liikunnanohjaajaopiskeljan pyörittämä yritys, joka tarjoaa korkeakoululiikuntapalvelut Kajaanin Ammattikorkeakoulun opiskelijoille sekä henkilökunnalle. Toimintaa toteutetaan Nuori Yrittäjyys -opintojakson kautta, joten meille toimintaa järjestäville opiskelijoille tämä on ikään kuin kevyt laskeutuminen yrittäjyyden polulle.

Palvelut opiskelija saa käyttöönsä liikuntatarralla, joista on valittavana kaksi erilaista. MySports -tarralla opiskelija saa käyttöoikeuden kampuksen molemmille kuntosaleille sekä liikuntasalin palloiluvuoroille, eli kokonaisuudessaan kaikille itsenäisen käytön vuoroille. OurSports -liikuntatarralla opiskelija saa edellä mainittujen lisäksi myös osallistua kaikille ryhmäliikuntatunneille ja esimerkiksi ohjatuille palloiluvuoroille.

Yrittäjyys ja opinnot

Kolmannen vuoden liikunnanohjaajaopiskelijoina olemme saaneet yhdistettyä yrityksessämme tehtävän työn todella hyvin omiin opintoihimme ja pääsemme tekemään käytännön työtä, joka meitä odottaa myös valmistumisen jälkeen. Opintopisteitä kertyy mm. Nuori Yrittäjyys –opintojaksosta, opinnollistamisen kautta sekä harjoittelusta. Tällä hetkellä me molemmat teemme syventävää harjoitteluamme KAMK Sportsiin.

Blogi

Tämä tulee jatkossa olemaan kanava, jonka kautta pääsette näkemään, kokemaan ja lukemaan palasia arjestamme yrittäjyyden polulla. Kirjoitamme tekstejä liikunnan ja hyvinvoinnin aihealueista, mutta myös ajatuksia yrittäjyydestä ja opinnoistamme liikunnan- ja vapaa-ajan koulutusohjelmassa.

Muistathan, että pääasialliset tiedotuskanavamme ovat edelleen nettisivumme, josta löydät kaiken päivitetyn tiedon toiminnastamme, sekä sähköposti, jonka kautta jaamme viikkoinfon ja jonka kautta meihin voi ottaa yhteyttä. Ajankohtaisia tietoja jaamme myös Facebook-sivullamme ja lisää palasia arjesta voi nähdä Instagramin puolella.

Tsekkaa linkit ja pysy ajan tasalla: 

Nettisivut Facebook Instagram

Ota yhteyttä:

KAMK Sports / Ronja ja Tanja kamksports@kamk.fi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Kajaanin ammattikorkeakoulu

PL 52, Ketunpolku 1 
87101 KAJAANI 
Tel. +358 8 618 991 
kajaanin.amk@kamk.fi