Kesän tuulet puhaltavat

Ensimmäinen lukuvuosi korkeakoululiikuntaa NY-yrityksen kautta alkaa olla päätöksessään ja katseet on nyt suunnattu kesän ja tulevan lukuvuoden toimintaan. Ensimmäisestä vuodesta jäi käteen paljon uusia kokemuksia ja halu kehittää korkeakoululiikuntaa KAMK:lla vielä eteenpäin. Vaikka uusi toiminta sai osakseen paljon kritiikkiä ja vastarintaa, koemme tämän uudistuksen tuoneen korkeakoululiikunnalle uusia mahdollisuuksia ja pysyvämpiä palveluita opiskelijoille. Suurin työ ei ehkä ole näkynyt vielä opiskelijoille tarpeeksi, mutta toivomme tämän ensimmäisen vuoden luoneen vahvan perustan, jonka päälle on hyvä lähteä rakentamaan entistä parempia palveluita.

Kesän aikana jatkamme korkeakoululiikuntaa pienimuotoisempana, sillä luonnollisesti opiskelijamäärä on pienempi kuin muulloin. Kesän aikana haluamme tarjota opiskelijoille mahdollisuuden niin itsenäiseen liikkumiseen kuin ohjattuunkin. Tämän vuoksi tarjolle tulee uusi kesätarra (SummerSports), joka on voimassa koko kesän aina uuden syyslukukauden alkuun asti ja kattaa kaikkien liikuntapalveluiden käytön. Kesän aikana tarjoamme opiskelijoille kaksi ryhmäliikuntatuntia viikossa. Tiistaisin pidettävällä pelailutunnilla pelataan erilaisia palloilu- ja muita joukkuepelejä sekä sisällä että aina sään salliessa ulkona. Torstaisin pidämme normaalin ryhmäliikuntatunnin, jonka aiheet vaihtelevat sisäpyöräilystä aina kahvakuulaan ja levytankotreeniin. Myös näitä tunteja pyrimme pitämään ulkona aina kun mahdollista. Onhan Suomen kesä nauttimisen arvoinen! Kesäajan opiskelijoille ja henkilöstölle tarjoamme myös täysin maksuttomia taukojumppia joka maanantai ja keskiviikko klo 13.30-14.00 Taito 1 takana olevalla hiekkakentällä. Taukojumpat pyörivät jo normaalisti, mutta ohjatut ryhmäliikunnan käynnistyvät juhannuksen jälkeen viikolla 26.

Kesän aikana KAMK Sports on aktivoitunut toimintaan myös KAMK:n ulkopuolella. Ohjaamme puistojumppia läpi kesän Rantapuistossa ja Kesäniemessä. Näistä löydät lisää tietoa nettisivuiltamme. Näiden lisäksi olemme mukana Pyöräillen Puukaupungissa -hankkeessa ja sen myötä työskentelemme kaupunkipyörien lainauspisteellä Kauppatorilla ja ohjaamme mm. pyöräretkiä. Työnkuva on siis jonkin verran laajentunut pelkästä korkeakoululiikunnasta. Tärkein tavoitteemme on silti edelleen tuottaa laadukkaita liikuntapalveluita ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilöstölle. Tämän vuoksi otammekin mielellämme myös palautetta ja uusia ideoita vastaan. Miten sinä parantaisit korkeakoulun liikuntapalveluita?

Tsekkaa linkit ja pysy ajan tasalla: 

Nettisivut Facebook Instagram

Ota yhteyttä:

KAMK Sports / Ronja ja Tanja kamksports@kamk.fi

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Kajaanin ammattikorkeakoulu

PL 52, Ketunpolku 1 
87101 KAJAANI 
Tel. +358 8 618 991 
kajaanin.amk@kamk.fi