Myötätuuleen opinnollistamaan!

Mun nimi on Omu ja olen toisen vuoden liikkunnanohjaajaopiskelija. Monipuolinen liikunta on aina ollut osa elämääni. Viikoittaisiin harrastuksiini kuuluu uiminen ja kuntosalilla käynti. Jalkapalloa olen pelannut lapsesta asti ja vieläkin pelailen silloin kun aikataulut antaa myöden.

Olin viime syksy

Opinnollistaminen ei perustu tuntimääriin vaan erikseen sovittuihin työtehtäviin ja työkokonaisuuksiin. Kokosin kurssien vastuuopettajien kanssa minulle sopivan kokonaisuuden, jotta pääsen oppimaan ja kehittämään minulle kiinnostavia juttuja huomioiden kurssien sisällöt ja oppimistavoitteet. Omat työtehtäväni koostuvat pääsääntöisesti kurssien aiheisiin liittyvistä liikunnanohjaustunneista.

Opinnollistaminen Myötätuulessa on mielenkiintoista ja monipuolista, koska siinä oppii oikeita töitä tekemällä. Suosittelen 🙂

Terkuin, Omu

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Kajaanin ammattikorkeakoulu

PL 52, Ketunpolku 1 
87101 KAJAANI 
Tel. +358 8 618 991 
kajaanin.amk@kamk.fi