Vuosi vaihtuu – niin myös toimijat

Meillä opinnot alkavat pian tulla päätökseensä ja sen vuoksi myös yrittäjyyspolkumme KAMK Sportsilla loppuu. Vaikka ehdimmekin pyörittää toimintaa vasta reilun vuoden, olemme todella iloisia kaikesta siitä, mitä se on meille antanut. Olemme kiitollisia siitä, että olemme päässeet kehittämään korkeakoululiikuntaa kampuksellamme ja sitä kautta tavanneet myös paljon opiskelijoita eri aloilta. Näitä kokemuksia ei olisi muualta saanut!

KAMK Sports on antanut meille hyvät lähtökohdat yrittäjyyteen ja olemmekin päättäneet jatkaa töitä sen parissa myös jatkossa. Opiskelijoiden hyvinvoinnin kehittäminen on ollut mielenkiintoista ja sen vuoksi haluamme jatkaa samankaltaisen työn parissa tulevaisuudessakin. Uusi yrityksemme Fii Wellbeing keskittyy työhyvinvoinnin kehittämiseen. Jos haluat seurata meidän yrittäjyyspolkuamme myös jatkossa, tsekkaa yrityksemme Instagram nimellä @fiiwellbeing. Vuoden vaihteen jälkeen löydät meidät myös osoitteesta http://www.fiiwellbeing.com.

Meidän siirtyessä siis uusien haasteiden pariin, KAMK Sportsin toiminta siirtyy seuraavien NY-opiskelijoiden harteille.  Lue uusien yrittäjien esittely alta.

Kiitos,

Tanja ja Ronja

Heippa! Täällä kirjoittelevat Petra ja Anni. Olemme ensimmäisen vuosikurssin liikunnanohjaajaopiskelijoita ja hyppäämässä nyt KAMK Sportsin saappaisiin. Aivan kuten Tanjalla ja Ronjalla aluksi, yritys tulee pyörimään ensimmäisen hallintovuotemme nuori yrittäjyys -kurssin kautta. Kummallakaan meistä ei ole yrittäjyydestä aiempaa kokemusta, mutta odotamme innolla, mitä tulevat vuodet tuovat tullessaan.

Meidän tiimissämme, kokemusta on monenlaista. Petra on tehnyt jo paljon oman alansa työtä, hän on valmentanut muun muassa lentopalloa, ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja sekä ollut esimiestehtävissä. Annilla on puolestaan kokemusta erityisesti asiakaspalvelutyöstä, valmentamisesta tanssin saralla sekä erilaisista projekteista muun muassa nuorisovaltuustossa.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi tuleviin seikkailuihin. Ihanaa joulun aikaa!

Petra & Anni

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Kajaanin ammattikorkeakoulu

PL 52, Ketunpolku 1 
87101 KAJAANI 
Tel. +358 8 618 991 
kajaanin.amk@kamk.fi