top of page

Sports and Leisure Management

Valitse englanninkielinen liikunnanohjaajakoulutus mikäli liikuntapalveluiden kehittäminen, kansainvälisyys ja monipuolinen liikunta ovat lähellä sydäntäsi. Englanninkielellä päivittäin toimiminen ja monikulttuurisessa ympäristössä opiskelu tuovat liikunta-alan tutkintoosi lisäarvoa, jolla pärjäät tarvittaessa myös kansainvälisillä markkinoilla. 

 

UUTTA KOULUTUKSESSA: Toinen opiskeluvuosi toteutetaan Vuokatissa!  Toisen opiskeluvuoden aikana syvennät osaamistasi niin hyvinvoinnin edistämisen, valmennuksen, testaamisen kuin urheilutapahtumienkin saralla. Samalla myös elät ja hengität itse hyvinvointia, liikuntaa sekä urheilua! Vuokatti on nimittäin ainutlaatuinen huippu-urheilun, aktiiviliikkujan ja lomailijan ympärivuotinen paratiisi! Alueelta löytyy mm. Vuokatin urheiluopisto, HolidayClub Katinkulta, Vuokatin rinteet, SuperPark sekä Sotkamon Jymyn uudistunut kotistadion Hiukan upean hiekkarannan kupeesta. Yhteistyömme Vuokatin urheiluopiston, Vuokatti-Ruka urheiluakatemian, Vuokatin Olympiavalmennuskeskuksen ja Sotkamon kunnan kanssa, takaavat sinulle laadukkaan opetustarjonnan ja -ympäristön.

Monipuolinen yhteistyökorkeakouluverkostomme tarjoaa sinulle opiskelijavaihdon kautta mahdollisuuden suunnata opintojasi myös alan muihin osa-alueisiin kiinnostuksesi mukaisesti. Joustava koulutus mahdollistaa henkilökohtaisen urapolun ja valmistumisen omassa aikataulussasi.  

Lue koulutuksen tarkempi esittely englanninkielisiltä sivuiltamme. 

#tulevaisuudenliikuttaja

#Sportsstudies

Meiltä työllistytään mm. näihin yrityksiin

ukkohalllogo.png
osuuskauppa maakunta.jpg

 

Meiltä työllistytään hyviin työpaikkoihin ja meiltä valmistuneita arvostetaan työelämässä. 

bottom of page