Liiketalous

Matkailu

Liikunta

Englanninkieliset koulutukset

Päivi Auno

Koulutusvastaava

 

paivi.auno(a)kamk.fi

044 710 1612

Kimmo Nikkanen

Koulutusjohtaja

 

kimmo.nikkanen(a)kamk.fi

044 710 1409

Anne Määttä

Koulutusvastaava

anne.maatta(a)kamk.fi

044 710 1400

Kari Partanen

Koulutusvastaava

kari.partanen(a)kamk.fi

044 710 1031

Kirsi Sievers

Koulutusvastaava

kirsi.sievers(a)kamk.fi

044 710 1616

Quote Mark

''Olen ollut pitkään esimiehenä meillä ja muualla. Olen myös tietokirjailija. Miten erilaisista taustoista kehitytään menestyviksi ammattilaisiksi? Minkälaista uusinta tietoa työelämässä tarvitaan? Mitä on menestys ja mitä siihen vaaditaan? Miten kestävä kehitys ja vastuullisuus huomioidaan meidän kaikkien arjessa? Entä, miten aloittaa oma yritystoiminta turvallisesti? Tällaiset kysymykset kiinnostavat minua, ja ehkä sinuakin pyrkiessäsi saamaan opiskelupaikan mahdollisimman hyvästä korkeakoulusta.

 

Olet tällä hetkellä oikeassa paikassa: Kajaanin ammattikorkeakoulu on useaan otteeseen valittu Suomen parhaaksi ja kärkisijoille ammattikorkeakoulujen vertailuissa. Olen erittäin ylpeä meidän opiskelijoistamme, opettajistamme ja asiantuntijoistamme. Täällä meillä on hyvä yhteisö, yhteisöllisyys, jossa pidämme huolta toisistamme. Meillä on välitön ilmapiiri, jossa jokainen antaa ja myös saa. Ja ennen kaikkea korkealaatuinen opetus ja huippuhyvät ympäristöt mukaan lukien Vuokatti!

Olen oppinut, että eri organisaatioissa tuloksen tekevät aina loppujen lopulta ihmiset, joten tulosten parantamiseksi on organisaation henkilöstön suoritusten parannuttava. Suoritukset taas riippuvat osaamisesta, joka organisaatiossa toimivilla henkilöillä ja niistä muodostuvilla tiimeillä on olemassa. Ja tästä päästään koulutukseen: ei ole se ja sama missä korkeakoulussa vietät seuraavat vuotesi.

Pyritään yhdessä selvittämään niitä asioita, joissa sinulla on mahdollisuus olla ”maailman paras”, joilla on suuri merkitys työllistymisesi kannalta ja joista olet innostunut. Meillä pienestä voi kasvaa suurta! Toivotan sinulle onnea yhteishakuun - tapaamisiin Kajaanissa!''

Quote Mark
Kysymyksiä? Jätä viesti

Kiitos viestistäsi